WIE ZIJN WIJ

TADontwerp is een in 2015 gestart bureau dat zich toelegt op het ontwerpen en begeleiden van particuliere bouwprojecten. De passie van de oprichters, Trudy en Annemarike, ligt in het creëren van ruimtes die rust en schoonheid uitstralen, luxe en design door het combineren van moderne vormen met klassieke elegantie en kunst. De samenwerking van Trudy en Annemarike is voortgekomen uit een succesvol ontwerp van ‘cabanas’ voor stadstuinen. Moderne ‘all season’ overdekte lounges die ook in de winter voor comfort en ontspanning zorgen.


TRUDY JANSSEN

Trudy Janssen is in 2003 afgestudeerd in architectonische vormgeving aan de Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten te Den Haag. In 2012 behaalde ze haar bachelor of Fine Art and Design in Education aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Van 2003 tot 2014 heeft zij voor diverse architectenbureaus in Delft gewerkt en als zelfstandige binnenhuisarchitect ‘Ikjanssen’ in Den Haag. Tevens werkt zij sinds 2009 als docent beeldende vorming en geeft zij lezingen over ‘Een wereld vol kunst’ in galerie ’t Cleyne Huys’. Daarnaast exposeert zij eigen werk. Binnen TAD is zij verantwoordelijk voor de architectonische vormgeving van de ontwerpen en sturing van aannemers.


ANNEMARIKE NELEMAN

Annemarike Neleman is in 1989 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Universiteit Leiden en heeft vervolgens haar Masters of Comparative Law behaald aan de University of San Diego in de Verenigde Staten. Van 1991 tot 2000 was zij advocaat in Rotterdam. Vervolgens had zij tot de oprichting van TADontwerp haar eigen juridisch adviesbureau. Binnen TAD is zij naast haar input bij de totstandkoming van het design met name verantwoordelijk voor de inkoop, regelgeving en vergunningen en financiële aspecten rondom het ontwerp en de verbouwing.